fallback

Осем сирийски бежанци и 26-годишен каналджия от пакистански произход са задържани след гонка с полицията в Бургас, предаде БГНЕС.

Те са арестувани в района между базата на “Бургасбус” и входа на пристанище “Запад”, докато опитвали да избягат от купето на джип “Мерцедес” с благоевградска регистрация.

Бежанците пеша заобиколили организираното след кв. “Крайморие” КПП, като са натоварени в преминалия празен през полицейската проверка благоевградски джип.

Сигнал за незаконните действия е получен своевременно в ОДМВР Бургас около 13.20 ч., като към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи.

Джипът е локализиран и водачът му в опит да се измъкне от силите на реда, го спрял в района между базата на “Бургасбус” и входа на пристанище “Запад”, сред което превозваните и трафикантът опитали да избягат, но били задържани. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

user

преди 11 месеца

може би на някои стар загряващ бензинов мотор. на съвременен дизел има да почакаш едно 15 мин докато прегрее яко бая поразии може да сътвори за това време

12

Със съвременните

преди 11 месеца

Технологии границата може да се минира от самолет за около 4-6 часа може и по -малко. Но но!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Защо гърбавия протестър Демерджиев, изп длъжността министър на МВР не си подава оставката?

fallback