Снимка: БГНЕС
fallback

Дербито между ЦСКА и Лудогорец бе подновено след дълго прекъсване, в което футболистите на "орлите" се прибраха в съблекалнята, а тези на "червените" загряваха на терена. Причината реферът Георги Кабаков да спре временно двубоя на стадион "Българска армия" бе, че феновете на "армейците" замеряха в продължение на няколко минути с различни предмети капитана на разградчани Кирил Десподов, който трябваше да изпълни корнер.

Преди това мачът бе прекъснат за няколко минути заради запалени факли и димки от страна на домакинските фенове на стадион "Българска армия", което пречеше на видимостта. Веднага след подновяването на играта Лудогорец откри резултата с гол на Игор Тиаго.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ами

преди 1 година

До Кочо Да не мислиш, че на мачовете ходят само безработни? Хайде, като видиш президента на мач, вземи го пренасочи да копа при някаква авария на ВиК!

26

Кочо

преди 1 година

Кога ще ги забраните тия мачове бе ? А тия комплексари дето си нямат друга работа, я ги насочете към нещо полезно: пътища, водопроводи ..., ама на минималната работна заплата хахаха !

25

=

преди 1 година

Селските комунисти превзели страната с решаващата помощ на *** си създадоха един чорбарски клуб и си го кътат вече над 70 г. Всеки друг клуб за такива простотии ще бъде изхвърлен от първенството. Но чорбарите са недосегаеми, селските им апологети не дават прашинка да падне върху тях. Слава богу,отново ги натупаха и ще можем спокойно да си пускаме телевизорите и ютиите

fallback