Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията откри в Кокаляне прострелян и починал мъж и ранената му в крака съпруга от изстрел с пушка. По първоначална информация жената на 55 години се е обадила в полицията и е подала сигнал след инцидента, който е станал днес преди обед, съобщи БНР.

При пристигането на полицаите е открит мъртвият мъж и простреляната жена.

Полицията работи по версията, че мъжът е прострелял жена си след скандал, след което се е самоубил. На място има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимна

преди 1 година

До някой номер 15 - до някъде сте прав, че има такива пресметливи жени, но не всички са такива. Защото има и много нагли алчни и пресметливи мъже - използвачи. Тормозят жена си и децата, не се грижи за собствените си деца, скита като световно, дори взема и на съпругата парите, по "личната " си къща /както той се казва/ не е внесъл и лев. Оставил жена си и децата на гола плоча и четири голи стени, жена му оправя всичко - баня, тоалетна, кухня, спалтя, парно и обзавеждане и накрая я гонят...

16

Анонимен

преди 1 година

Може да се е случило и друго - жената дае застреляла мъжа си, а после се е простреляла.

15

Някой

преди 1 година

Така става като много жени не са дали и 1 лев за някое жилище а искат да го вземат половината дори и цялото , и комшията ми така гътна жена си .

fallback