Снимки: Bulgaria ON AIR
fallback

Отново бомбени заплахи в страната. След като бяха прекъснали за няколко дни около изборите, днес отново са получени такива съобщения, пишат от Bulgaria ON AIR.

Заради сигнал за бомба евакуират учениците и учителите от 25-о Основно училище "Д-р Петър Берон" в столичния район "Красно село".

Полицаи извършват претърсвания в училището, в което за втори път в рамките на няколко дни е подаден сигнал за поставена бомба. Учениците бяха евакуирани за пръв път миналия четвъртък. Днес децата са принудени да чакат родителите си навън под дъжда, който почти не е спирал в София от вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Бивш

преди 1 година

Адмирации за МВР! Отдавна не бях се кефил на мъжко поведение на някой ръководен кадър от "системата", обаче днес главния секретар ми хареса! За мен е правилно, след като се извърши проверка на обекта МВР да взема решение работата му да продължи! Отвратен съм от поведението на директора на 119 СУ! Такъв страхливец, маучещ индивид не може да бъде ръководител! Съжалявам, че такъв човек ръководи училище! Явно феминизацията на образователната система се отразява и на мъжките индивиди!

12

Анонимен

преди 1 година

Бяха ли спрели тези сигнали в деня на изборите или просто не ги огласяваха?

11

все пак

преди 1 година

напълно некадърни управляващи! С напълно неадекватни действия срещу този вид тероризъм! Смешна, гротескна държава!

fallback