Снимка: БГНЕС
fallback

Великата Лили Иванова отново демонстрира футболните си пристрастия. Примата на родната естрада помогна в тежък момент на любимия си "Левски", съобщават от "24 часа".

Примата на българската естрада се включи в призива на мажоритарния собственик на столичани Наско Сираков и дари 1000 лв., който ще влязат директно в сметката на НАП. Както е известно, "сините" имат дълг в размер на 11,8 млн. лв. към приходната агенция. А босът на "Герена" преди седмици призова всички левскари да дарят, колкото могат.

За делото на Лили Иванова разкри съпругата на Наско Сираков Илияна Раева. Тя прикачи платежното, на което ясно се вижда сумата, както и основанието за превода, което гласи: "За "Левски" - отбора на народа", е написала Иванова.

След като преди време самата Лили Иванова призна, че симпатизира на футболния "Левски", от клуба й изпратиха специална фланелка с нейното име и №1, заедно с левскарско шалче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Реалист

преди 1 година

Левски трябва да минат оттам, откъдето минаха ЦСКА, Ботев Пловдив и Локо София! Но предвид че за тях закони не важат, може да последват съдбата на Велбъжд, които станаха Локо Пловдив, без да играят по долните дивизии и без да плащат и 1 лев задължения! От ЦСКА платиха 8 милиона само за емблемата! Отделно плащат наем, данъци! От Левски досега са платили 500 хиляди лева от Делян Пеевски, оформени като дарения уж от феновете, както и 1000 лева от Лили Иванова! Данък на стадиона им плаща СО!

24

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия 11 милиона задължения към НАП Богоровеца е краднал и с газаси.

23

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не пита Сираков, защо имат такива големи разходи за покупки на футболисти, вместо да си плащат данъците?

fallback