Снимка: БГНЕС
fallback

Посолството на САЩ в Лондон е блокирано, а на намиращите се в него е казано да се скрият и да се отдалечат от прозорците, съобщава "Дейли мейл".

Снимки, споделени в интернет от някои хора в сградата, показват как те са приклекнали на пода и са седнали с гръб към стените, а на мястото има полиция с кучета.

Един от свидетелите, който живее в близост до посолството и вижда сградата от прозореца си, разказа пред "Дейли мейл", че в района патрулират въоръжени полицаи.

Във видеоклип, споделен с MailOnline, се вижда как полицейски служител огражда района.

Потребителите на социалните медии на място заявиха, че има "много въоръжени полицаи, които крещят", че има заплахата за сигурността.

Снимки от мястото на събитието показват най-малко две пожарни коли и полицейски автомобили в района около посолството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 година

До 9Не знам пък защо реши че ти си положителния герой в тази история. Самият факт че си дошъл тук само за забавление вече те прави гавраджия. Присмял се хърбел на щърбел. Всички сте от една банда. така че по - кротко, не се прави на умен, защото не си.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11Виж какво, времената се менят. идва времето когато нещата се връщат. Рано или късно това се случва. Сърбите може да не са стока но вярно са казали - има видовден.

19

Анонимен

преди 1 година

***, ще умрат от страх! Защо не се перчат, както им е обичай?Май не е толкова просто.Май не сме чак толкова непобедими колкото се мъчим да се изкараме. Войната никога не е за подценяване още повече когато става въпрос за Русия.Не си спомням коя в действителност война истински са спечелили САЩ .Дори и ВСВ не, макар че се фъчкат и за това, защото СССР изнесе най - голямата тежест. Омръзна ми тази гадна война стига си продавахте гадните оръжия.Защитници на свободата, как не

fallback