Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

40-годишна жена е арестувана за убийството на мъжа, с който живеела на семейни начала, съобщиха от МВР.

Престъплението станало в софийския кв. "Овча купел".

Малко след 23 часа вчера в полицията бил получен сигнал за ранен мъж там. Към адреса незабавно били насочени полицейски служители и екип на спешна помощ.

Раненият 51-годишен е бил, бил качен в линейка за транспортиране към болница, но е починал пред входа на лечебното заведение. На място е извършен оглед и задържана жената, с която живеел и която по първоначални данни е ранила партньора си с нож, след възникнал между тях скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Дискриминация към мъ

преди 1 година

Да оставим случаите на насилие над мъже. Това не се коментира в медиите. А това,че при развод се отнемат децата от бащата, и той има затворнически регжим-1 път на две седмици да ги вижда? Това,че мъжът се пенсионира на по-висока възраст? Това,че при развод жилището се отнема от мъжа, дори и да му е наследствено? А това,че мъжът не се назначава на работа като журналист, чиновник, учител-90 процента са жените в тези професии, поради дискриминацията към мъжете.

52

ПроСоТо

преди 1 година

абе нящо ни ми са верва !..Според "Станбулската Конфекция",мъжот е нападнал с ножа жена си,зощото е искал да демонстрира кък точно са праи "домашно насилие над жени",обаче сай подхлъзнал и паднал лошо върху ножа,с който сай гласил да заколи жената..

51

Насилието над мъжете

преди 1 година

Има места, където се дава убежище на жени, при домашно насилие.Няма никъде място, където мъж да бъде настанен при домашно насилие.И не са само в България слу,чаите. Преди няколко дни имаше случаи от Италия-жена-българка, държала заключен в мазето мъжът си инвалид, а и му прибирала пенсията. Товае е и физическо, и психическо и икономическо насилие, на което е бил подсложен мъж от жена си. Никоя женска организация не се възмути от поведението на тази жена към мъжа си.

fallback