IStockphoto

Някои от зодиите имат по-голяма склонност към флиртове, афери и бурни любовни връзки. Други предпочитат да се концентрират само върху един човек и да не мислят за никой друг. Разберете кои са звездните знаци, които обичат да флиртуват най-много и кои са зодиите, които не си падат по закачките извън сериозната си връзка:

Овен
 
Овенът е първичен по натура и обича риска. Той изразява чувствата си без задръжки и именно за това може да кривне от правия път във връзката – без предварително да го е обмислил. Ако вашият партньор е Овен, знайте, че за него е напълно нормално да ви обича, но и да флиртува с другите.
 
Телец
 
Телецът е известен с това, че е лоялен партньор и предпочита стабилна, моногамна връзка. Хората от този знак харесват флирта, но той за тях винаги е нещо по-скоро забавно и безобидно, а не предпоставка за изневяра. Ако случайно Телецът започне активно да флиртува, въпреки че е обвързан, то той явно е наистина нещастен в отношенията си със своя партньор.
 
Близнаци
 
Близнаците са хора, които обичат промяната. Така че не е изненадващо, че те са склонни да си сменят партньорите по-често, в сравнение с представителите на други зодии. Личностите от този знак обожават да комуникират с другите, така че си падат и по флирта, който си е един вид общуване. Често те са истински експерти в изкуството на ухажване и флиртуване.
 
 
Кои са най-сексуалните зодии?

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Четири зодии от китайския хороскоп, които ще имат голям късмет през 2023 г.
 
 
Рак
 
Ръкът е склонен към много дълбоки чувства и не си пада по повърхностните отношения и романтичните закачки, особено такива със сексуален подтекст. Той обикновено търси любовта на живота си и не обича безсмисления флирт.
Още от хороскопа и друга любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase