Снимка: БГНЕС
fallback

Откриха шофьора, помел три автомобила в столицата навръх Нова година, съобщава bTV. Водачът е полицейски служител във Второ РПУ в София.

Срещу него е образувана дисциплинарна проверка. Също така са му връчени и два акта за нарушение на Закона за движение по пътищата. Разследването по случая продължава.

Извършителят бе издирван в продължение на няколко дни. Автомобилът, с който бе причинена катастрофата, бе открит изоставен в столичния квартал "Орландовци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Промяната!!!

преди 1 година

Сутринта си е мил и зъбите с паста за зъби и е пил чайче от лев и двайсе. Затова в кръвта му има наркотици. Доказано е това върви в Бг съда и е напълно основателен аргумент, че наркотици не са употребени ши**ните пасти и чайове да виновни ***

14

Селски карач

преди 1 година

Бил е на зъболекар Ушев и от упойката виждал замъглено.После цапнал 5 водки без кола.Изпушил няколко весели цигарки,глътнал и от хаповете дето продава на децата.Станало му скучно и излязъл да си покара.Добре,че си е забтавил оръжието инак имал мерак и да постреля по пешеходците.Полицай сър забавлява се.

13

да знаете

преди 1 година

Сега ще го порицаят и по живо, по здраво..............

fallback