Снимка: БГНЕС
fallback

52-годишен радомирец, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление срещу 22-годишен е установен и задържан от служители на Областната дирекция на МВР в Перник, съобщиха от институцията.

Заподозреният за убийство мъж е заловен преди ден в Радомир след специализирана полицейска операция.

Сигнал за убийство на 22-годишен жител на Радомир е подаден на 5 юли тази година в МВР - Перник. Младежът е починал след прострелна рана в главата. Причината за деянието е спор между двама младежи, при който се включили и бащите им.

Ден по-късно, в междублоково пространство в Радомир, е установен изгорял лек автомобил "Фолксваген", използван от задържания вече 52-годишен радомирец. Оттогава мъжът се укриваше и беше обявен за общодържавно издирване.

Задържаният е привлечен като обвиняем за убийство и е задържан за до 72 часа с прокурорско постановление. Действията по разследването продължават.

През август тази година при друг случай в Пернишко 57-годишен мъж беше обвинен за умишленото убийство на швейцарски бизнесмен, който беше открит мъртъв в дома си край Кладница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Емо

преди 1 година

Аз си го спомням този, като го обявиха за издирване. Нашта полиция доста бързо работи - радомирец се крие в Радомир 5 месеца, а градчето е малко. Ако се криеше в Первик или в София, не ми се мисли, поне 5 г. щяха да го издирват.

2

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо общо с електората на ГЕРБ, а с днешните главорези на власт. ГЕРБ е единствената партия, успявала при управлението си да държи максимално далече и максимално слаба организираната престъпност. Сега е анархия и вече властва мафията отново. Доста глуповати глави в България не осъзнаваха навреме това.

1

Анонимен

преди 1 година

Електората на ГЕРБ пак се равихрил

fallback