Снимка: БГНЕС
fallback

Хърватия се класира на 1/4 финал на Мондиал 2022 след като победи с дузпи Япония.

Редовното време и продълженията завършиха при 1:1, а при дузпите хърватите показаха по-здрави нерви и са в следващата фаза на Световното.

В герой за "шахматистите" се превърна вратарят Ливакович, който хвана 3 от 4 наказателни удара на японците.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Сата НАТО

преди 1 година

В Хърватска нема русофили. А в БГ президента Муунч Радев е руски лакей. И специално заради този рузки лаккей, сайта филтрира името на Вазовия герой. Радев заслужава смъртно наказание, само народът трябва да узрее и да муе бем айката.

14

До Браво

преди 1 година

Муа ха ха. Ти пък кога си бил в Хърватия. По-зле като манталитет са от сърбите. Говоря за манталитет, не за пари. Пари посъбраха, но са уникално прости. Бият повечето балканци по простотия. За национализма им....нашите националисти пасти да ядат. Скоро хърватите ще станат голям проблем за Европа. Всъщност проблема на Европа е точно в това, че допуска държави като Хърватия, Полша, а вече и Македония и Албания.

13

Браво

преди 1 година

Хубав и борбен народ! Оправиха си държавата няма бизнесмени(мутри) политиците им като хората!! А България дупката на Европа ! Крадливи политици и народа се кланя на тези със лъскавите коли дето ни ограбват!!само турския байраг като се развее ще оправи стадото българско!!! Срам и позор

fallback