Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Държавният глава на Турция повтори своите закани към Гърция, съобщи Катимерини.

Той присъства на срещата на върха в Бали. Там Реджеп Ердоган разговаря с френския държавен глава Еманюел Макрон и ръководителя на германското правителство Олаф Шолц.

"Отдавна казвам, че можем да дойдем внезапно някоя вечер и това е основен принцип.

Oще по темата
Това е фраза, която не може да бъде върнат и може да се стигне до там отново", заяви Ердоган.

Той направи подобен коментар преди няколко месеца, като повод за това станаха противоречия с Гърция.

Двете страни продължават да си оспорват влиянието върху Средиземноморието. Гръцкото правителство получи европейска подкрепа.

Някои гръцки представители все пак направиха коментар, че е възможно и сближаване в диалога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

1

преди 1 година

До ФактТи май от България не си излизал за това приказващ тези глупости *** да видиш как се краде във Франция,Италия и Испания. Пък за мързел да не говорим даже и прехвалените Германци с които съм работил. И не си мисли ,че не завиждат и не са двуличници и измамници повечето от тях пък да не говорим как третират по-тъмничките. Мафита на запад е толкова развита ,че е в политиката и бизнеса много отдавна.

40

Осъзнат Българин

преди 1 година

До Факт - НЕ е срамно да си признаеш недостатъците приятел - Напротив това е много важно преди да направиш следващата грешка ! Ние ИЗОБЩО НЕ СМЕ най- бедни ( така ни харесва да се правим ) , Били сме " роби" - ние сме си виновни , били сме (крадливи , лъжливи , завиждащи и мързеливи ) - ПРОБЛЕМА си еНАШ и никой няма да дойде да ни възпитава , а само ще го използва срещу нас ! За Мафията - тя се храни и живее от ВАШИЯТ СЛУГИНАЖ , за дребни пари и самозаблудата че сте значими !

39

Факт

преди 1 година

Да си турчин е синоним на роб и това било проклятие,човече ти осъзнаваш ли че с твоя коментар буквално и преносно описа какво е всъщност да си българин.ние смеси били ок...и кое точно ти е ок бе пич,че сме най бедната държава..че сме били вечно роби на някой,че сме най крадливото племе,че сме най завиждащото и мързеливо племе,че ни управлява мафията, Че сме най расисткия народ ..че държавата ни е тотално пропаднала а народа три пъти повече..а бе кое въобще ти е наред..??!!!.ти самия наред ли си?

fallback