Снимка: БГНЕС
fallback

Турски медии разпространиха нови записи от камери за наблюдение, на които се вижда как е оставена бомба в центъра на Истанбул.

Записите показват задържаната жена за антентата непосредствено преди и след поставяне на бомбата на оживената търговска улица "Истиклял".

Заснета е поставената бомба на пейка на централния булевард "Истиклял" в Истанбул преди да избухне. Жената е седяла на пейката 40-45 минути, след това камери улавят как тя бързо се изтегля от мястото, бягайки по оживения булевард.

Експлозивът е активиран около 16.20 часа в неделя, минути след като тя се е отдалечила от мястото.

🇹🇷🏴‍☠️Turkish media have published recordings from surveillance cameras,which show how a terrorist leaves a bomb on Istiklal Street in the center of Istanbul pic.twitter.com/QVvu3soYUJ

— AZ 🛰🌏🌍🌎 (@AZgeopolitics) November 16, 2022

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Скептик

преди 1 година

Твърде " удобен" атентат. Само Ердоган печели от този взрив. Никой друг от обичайните заподозрени няма никаква полза. Ще избереш място с най- много камери, място което наскоро е имало атентат( тоест още по строго се следи). Умни терористи

2

Анонимен

преди 1 година

Бяха казали и писали,че тя е била толкова 40 минути около банкомат като известно време е приказвала с някого след което поела пеша по пешоходната улица за разходки където една от уличните камери най-близката до инцидента е заснела да се движи към мястото на взрива преди да се случи понеже облеклото й не е като на другите жени около нея и бие на очи за подозрителност,а обемистата й раница чанта се вижда на гърба,но наверно предишните камери по тая улица,че по други допълват маршрута й до пейката.

1

Анонимен

преди 1 година

Видеозаписът нищо не доказва, може да е менте.

fallback