Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен отново не пожали жалкия отбор на Барселона, побеждавайки с 3:0 насред „Камп Ноу“ в среща от петия кръг на Група "С" в Шампионската лига.

Каталунците за втора поредна година отпаднаха преди елиминациите в турнира, след като по-рано Интер разби с 4:0 Виктория Пилзен, но баварците пратиха тима на Шави Ернандес в нокаут, превръщайки ги в своя любима жертва и абонат.

Германският колос записа шеста поредна победа срещу Барса, като головата разлика в тези срещи е внушителна - 22:4 за немците. Успехът насред „Камп Ноу“ този път донесоха Садио Мане (10), Ерик Чупо-Мотинг (31) и Бенжамен Павар, който вкара в петата минута на добавеното време. И за трите гола асистира Серж Гнабри. В Мюнхен хората на Юлиан Нагелсман спечелиха с 2:0.

Роберт Левандовски така и не успя да вкара гол срещу Байерн, откъдето направи всичко възможно да избяга, за да се присъедини към Барселона.

Баварците са безапелационни в своята група с 5 победи от 5 мача и актив от 15 точки. Интер е втори с 10 пункта и продължава към елиминациите, докато каталунците ще финишират трети и пак ще изхвърчат от турнира на богатите, за да играят напролет в Лига Европа.

Подробности за мача Барселона - Байерн четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase