Снимка: БГНЕС
fallback

Легендарният вратар на Испания и Реал Мадрид Икер Касийяс, извел Испания до световната титла през 2010 година, обяви в своя профил в Twitter, че е гей.

“Надявам се да проявите уважение към мен: аз съм гей”, се казва в краткото съобщение.

В социалните мрежи обаче има и подозрения, че това е някакъв вид шега, защото се появи единствено в Туитър профила на вратаря.

Oще по темата
Още по-любопитното е, че под публикацията с признанието има коментар на бившия капитан на Барселона и негов съотборник в националния тим Карлес Пуйол. "Време е да разкажем нашата история, Икер", пише Пуйол.

41-годишният Касийяс се отказа от футбола през лятото на 2020 година като вратар на португалския Порто. Година по-рано той получи инфаркт по време на тренировка и реално така и не завърна към футбола.

Касийяс има две деца от брака си с журналистката Сара Карбонеро и двамата бяха смятани за една от най-известните двойки в Испания. Двойката обаче обяви раздялата си преди година, малко след като Сара обяви, че е преборила рак.

Тогава се появиха множество догадки за раздялата между двамата, включително и че в раздялата им е замесена българка.

В своята славна кариера вратарят стана световен шампион (2010 г.) и два пъти европейски шампион (2008 г., 2012 г.). С Реал Мадрид той вдигна 19 трофея, сред които и три от Шампионската лига.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Васко Далаверата

преди 1 година

Няма нищо лошо да си ге й. Аз съм трокаджия в Америка и си въртя дуппето из тръкстоповете на Америка и никой не ми създава проблеми.

53

Ква ваксина бе?!

преди 1 година

Инфарктът го получи на 1 .05. 2019 ,много преди да се заговори за тази болест. Ама мислете преди да пишете!

52

А

преди 1 година

Ама много ще ми е смешно ,ако оня дърт папур си фантазира ,че е на другия бряг.

fallback