Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Човекът, който организира погребението на Елизабет II, бе лишен от правоуправление на автомобил за 6 месеца въпреки настояването му, че има нужда от шофьорската си книжка, за да организира коронацията на крал Чарлз III, предаде БНР.

Oще по темата
Едуард Фитцалан-Хауърд - 18-и херцог на Норфолк, е бил засечен да използва мобилния си телефон в Югозападен Лондон през април. Той е бил спрян от полицията в BMW-то си, след като минал на червено, докато използвал телефона си. Той призна за нарушението, но се надяваше да избегне забраната заради "извънредните обстоятелства, които произтичат от работата му", както се обоснова.

Прокурорът Джонатан Брайън заяви, че благородникът вече е имал отнети 9 точки за нарушения, включително превишена скорост, и след отнемането на още три трябва да му бъде отнета книжката.

Фитцалан-Хауърд обаче, който е член на Камарата на лордовете, смята да обжалва решението. Херцогът наистина е най-високопоставената фигура във Великобритания, занимаващ се с организирането на най-големите държавни събития като откриването на парламента например.

Той беше главният организатор на погребението на кралицата, след което бе натоварен да организира и коронацията на краля, която се очаква да бъде следващата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Там няма прошка и техния КАТ не клечи в храстите за да изнудва хората.

6

Анонимен

преди 1 година

Невероятно е с какви глупости ни занимавате.

5

Курти

преди 1 година

Пък при нас хванаха дрогиран кандидат за депутат от възраждане и го пуснаха веднага щот имал имунитет.

fallback