Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Селекционерът на младежкия национален отбор на България по волейбол Мартин Стоев благодари на момчетата, които завършиха на трето място на Европейското първенство до 20 години в Италия.

Oще по темата
"Пиша този пост през сълзи! България (моите деца) за 4-годишния цикъл, изпълнен с много емоции завърши. От 9 първенства спечелихме 8 медала, с което моят ангажимент приключи", написа Стоев в неделя вечер в социалната мрежа Фейсбук.

"Благодаря на момчетата за това, че изградиха уникален колектив (най-добрата фирма). Благодаря на щаба ми и всички близки до него. Благодаря на БФВ за прекрасните условия подсигурени за отбора. Благодаря на българския народ, който беше зад нас", добави Мартин Стоев и продължи:

"4 Балкански титли, второ място на Европейското първенство в София, второ място на Световното първенство в Техеран, второ място на Младежкия олимпийски форум в Банска Бистрица, трето място на Европейското първенство в Монтесилвано."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Много малко внимание се обръща на младежкия спорт, а той е много истински и интересен.Е, няма черно тото!

6

Анонимен

преди 1 година

Тия са като гимнастичките медал слад медал Куха работа

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя е некадърник.Още като ученик си беше некадърен.После се наду защото стана известен.Волейболът е колективна игра,не е за лигльовци и разглезени като тоя.

fallback