Снимка: БГНЕС
fallback

Шуменски полицаи установиха пиян турски водач на магистрала "Тракия", който шофирал по джанта и криволичел по пътното платно, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Малко след 4:00 часа тази сутрин екип на пътна полиция към ОД на МВР-Шумен пътувал към София, за обучение в ГД" Национална полиция". На магистрала „Тракия", малко преди Нова Загора, униформените забелязали разхвърляни по пътното платно парчета от автомобилна гума по протежение на около 10 километра.

Полицейските служители Йордан Жеков и Стефан Ганчев настигнали и спрели тежкотоварен автомобил, водачът на който криволичил и създавал предпоставки за произшествие. Оказало се, че гумата по пътното платно е от неговия автомобил и шофьоррът карал по джанта.

Мъжът зад волана на автомобила, с турска регистрация, лъхал на алкохол. Регистрационният номер пък бил облепен с изолирбанд.

На място е повикан полицейски екип от Нова Загора. Шофьорът бил изпробван с техническо средство. Дрегерът отчетел 1,52 промила алкохол в издишания въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 година

Токев неволно стана основател на нов таен орден - не джедаи, ами джантаи.

17

Алекс

преди 1 година

Този не знае ли,че този номер принадлежи на Токев.Да се накаже за кражба на интелектуална собственост

16

ам'чи тъй де

преди 1 година

Опааа, този е взел пример от примерния вече баце Анчо Токчев!

fallback