Снимка: Facebook
fallback

Със заповед на директора на СДВР от 8 юли е образувано дисциплинарно производство срещу служител в група "Охрана на обществения ред" към сектор "Охранителна полиция" при Първо РУ.

Oще по темата
Дисциплинарно производство е образувано на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР, утвърден със заповед на министъра.

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

Става дума за Симона Радева, чието име беше земесено в тежката катастрофа миналата седмица на бул. "Черни връх", извършена от Георги Семерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

,

преди 1 година

С дрги думи след максимум 3 месеца , това ла*но може да се върне на работа ? Това трябва да се лови веднага за плешивата козина тупаници , шутове и в затвора веднага ! Има огромна нужда от нови закони за престпления , извършени от органи на реда , това е безобразие !

146

Оня

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697

145

Прав е!

преди 1 година

Но всяка истина има две лица! От една страна полицията не е армия и министърът не е ментор кой как се облича, какви татуси има и с кой се среща! Така че ако някой отговаря На условията, се назначава! Друга тема е доколко са ефективни вътрешните разследвания! Ако не се лъжа, по времето на стани шеф имаше много полицаи в много схеми! И *** беше освен в ръководството на БСП, също и зам министър!

fallback