Снимка: Facebook
fallback

Симона Радева от столичното Първо районно управление, за която се предполага, че е била заедно с Георги Семерджиев по време на катастрофата, му е осигурявала "полицейски чадър", съобщават от БНТ.

Oще по темата

Тя е пътувала и друг път с него, за да не се стига до проверки от полицейски патрули.

По време на разпита ѝ Радева е разказала, че след катастрофата полицаи от 4-то Районно управление са отишли до автомивката на Семерджиев, откъдето са взели стълба и са я занесли до апартамента в "Лозенец", където е живеел.
С помощта на тази стълба Семерджиев се е прибрал през прозореца, тъй като няма ключове. Те били изпаднали при катастрофата и са намерени от разследващите по време на огледа.

Според източници на БНТ, Радева е имала връзка със Семерджиев и го е допускала до секретна информация от службата си. Когато не е била на работа, е оставяла радиостанцията си и така той е можел да подслушва работата на полицейските служители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

306

Католик

преди 1 година

Полицията е пълна с такива престъпни урволяци.Да се направи чистка и да бъдат назначени в "обществени" домове.

305

Инкогнито

преди 1 година

Според мен тази друс.алка не е минавала нито през школата в Симеоново, нито на курс в Пазарджик или Варна.А е спусната лично да обгрижва и обслужва Семерджиев

304

Анонимен

преди 1 година

Пълни измислици. Защо не признаят, че са се опитали да го покрият? Освен това, да си мислите, че тази жена е нещо повече от лице за контакт е абсурдно. Тя ли е главата на мафият в Бг? Тя ли върти целият бизнес? Абсурд. Колкото и да ми е антипатична, в момента тя е изкупителна жертва за цялата корупция в 4то Районно и всички останали районни.

fallback