Снимка: Pixabay
fallback

Деца на възраст между три и осем години бяха открити полуприпаднали в заключена българска кола в гръцкия град Серес. Минувачи са извикали полицията, след като децата не реагирали на почуквания по стъклото на автомобила, съобщи Нова тв.

Полицаите отворили вратата и извадили децата, на които е оказана спешна помощ. Родителите пристигнали малко по-късно и обяснили, че са били на вечеря, а оставените деца в колата оправдали с това, че били заспали.

Това се случило на фона на изключително високи температури. Срещу родителите има образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Факултета

преди 1 година

Наши са нема им нищо те по цял ден са на припек по третоарите докато просят

29

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дни, срещу парка Заимов, кола, паркирана до ресторант, с отворени врати и завързано 2 годишно дете на задната седалка. Само, детенцето се дереше от рев, очевидно изплашено. Докато стоях там в опит да успокоя детето и да разбера кой го е оставил, на 2 метра хората спокойно си вечеряха и никой не обръщаше внимание. След като детето се разпищя още по-страшно, от една от масите се надигна жена, която дойде и започна да го успкоява - майката била... без коментар

28

Анонимен

преди 1 година

Е , добре де , не е ли вече време да се направи някаква национална кампания или нещо такова, да се обясни на хората , че ако не искат деца и не искат да са родители НЕ Е нужно да имат . Че никой и по никакъв начин не ги задължава да имат .

fallback