Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руското министерство на отбраната съобщи, че при руски ракетен удар в Донбас е унищожено голямо количество оръжие и друго военно оборудване, предаде Ройтерс.

Oще по темата
Според военното ведомство на Москва сред унищоженото въоръжение е имало и такова, доставено на украинските войски от САЩ и европейски страни.

Министерството уточни, че ударът е нанесен от въздуха с високоточни ракети в района на жп гара Удачне.

Противовъздушната отбрана на Украйна е свалила руски бомбардировач Су-34 в Харковска област, предаде Укринформ, позовавайки се на съобщение в Телеграм на командването на украинските военновъздушни сили. Посочва се, че това е станало в района на град Изюм.

Самолетът е летял заедно с още един Су-34, който обаче за разлика от сваления е променил курса си и не е попаднал в обсега на украинската ПВО, заявиха украинските ВВС и допълниха, че двата бомбардировача са атакували позиции на украински военни.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Анонимен 54 казва: <<< - "В Австралия марулите са от $7 до $12 бройката .. .това и вас ви чака ама в евро." - >>> /// "Австралиецът", напиши в лентата на гуугл, следното: Australia Lettuce Prices и чети, преди да изпляскаш поредната уйдурма. Дай да се разберем, щото има най-различни чешити маруля, ако си в Авсралия, де, щото марулките са около 15 вида. Със здраве от Швейцария.

45

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Я, изтрещяли още един супер-дупер съветски бомбаНдировач. Браво на укрите. Още, още и още, докато започнат да падат боНби и връз путинската дебела кратуна.

44

До Боби

преди 1 година

Мдааа! Типична путинофилия! Тя русия не е виновна! Тя няма да нападне украйна! То путин не е виновен, че нападна украйна! Принидуха го да нападне украйна! Те руснаците предпазват цивилното население! По хуманен начин! Също както в чечня сущо както в грузия също както в афганистан! Където м/у другото ставаха огромни кланета и избиване на цивилно население! Та това което казваш не е вярно! Руснаците никога не са целели да пазят цивилното население! Видяхме го и сега в украйна!

fallback