Снимка: БГНЕС
fallback

Кметът на Враца Калин Каменов е катастрофирал на главен път Е-79, близо до Мездра, съобщи Нова телевизия.

По първоначална информация неспазване на дистанция от страна на градоначалника е довело до лек удар на колата му в движещ се пред нея автомобил.

Превозното средство на Каменов било с изтекъл технически преглед. За нарушението ще му бъде съставен акт по Закона за движение по пътищата.

И двамата водачи, участвали в катастрофата, са с отрицателни проби за алкохол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ЗЛОБА!ВСЕ ПАК ЗА НЕГО ГЛАСУВАХА 70 % ОТ ВРАЧАНИ!ДАЖЕ ВЪРЛИТЕ КОМУНИСТИ! ВРАЦА Е НАЙ-ЧЕРВЕНАТА ОБЩИНА!КМЕТА Е ОДОБРЯВАН ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ, КАКТО КМЕТА НА ПЕРНИК Е ОТ БСП , НО ВСИЧКИ ГО ОДОБРЯВАТ!РАБОТНИЯ ЧОВЕК ПОЛУЧАВА ПРИЗНАНИЕ!ЗА КАТАСТРОФАТА -НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА ЗА МИНУТИ НЕВНИМАНИЕ,ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПЛЕГЛЕД И АЗ ОБЪРКАХ МЕСЕЦА!

13

Анонимен

преди 1 година

На пръстите на ръцете се броят държавните хрантутници които са изрядни,еле пък младопенсиониращите се шуробадженакорушветчийски лапачи. Карат масово без застраховки,пътни такси, прегледи и какво ли не. А за да не ги снима камера обработват номерата с чepно тиксо най -често, така например от СВ,става ОВ и готово,променят и цифрите. Царе са на мушенгиите и животеца без да се плаща. Затова пенсия на двадесет и пет години и по двеста заплати накуп.

12

до 11

преди 1 година

Е къде такъв голЕм Началник ще се занимава да следи ГТП-та и тем подобни!

fallback