Снимка: iStock

Има няколко зодиакални знака, които сякаш не вярват, че заслужават истинска любов и изобщо че такава може да същестува. В повечето случаи хората от тези знаци имат лош опит от миналото, включващ нездравословни отношения с неподходящи партньори. Именно за това те се превръщат в скептици по отношение на любовта и започват да се колебаят дали биха приветствали нова връзка в живота си. В крайна сметка ние приемаме любовта, която смятаме, че заслужаваме. Прочетете, за да откриете кои зодии са склонни да се подценяват и да смятат, че голямата любов съществува само в романтичните филми и книги и че едва ли ще се появи в техния живот.

Скорпион
 
Една от причините Скорпионите да поставят високи стандарти и да отказват да приемат несъвършена любов е, че се страхуват от провала на връзката. По-често те подозират, че собствените им недостатъци ще "убият" или по-скоро ще изпепелят любовните отношения рано или късно. Именно за това идва момент, в който Скорпионът напълно спира да търси перфектната си половинка, сякаш не вярвайки че такава изобщо може да съществува. Скорпионите често страдат от куп негативни мисли, които им пречат да се оставят да бъдат обичани. Те сякаш не могат да приемат факта, че са достойни и че все някога ще се намери човек, който ще ги цени и приема, такива каквито са - с всичките им недостатъци.

Телец
 
Наистина е трагедия, когато лоялният и постоянен Телец преживее няколко неуспешни опита във връзките и съответно разочарования в любовта. Основният проблем на хората от този знак е, че те са последните, които са склонни да се откажат от своя партньор, дори той изобщо да не е подходящ за тях. Именно за това те често се страхуват да прекратят връзка, в която нито има голяма любов, нито пък добри перспективи за бъдещето. Това произтича от дълбоко вкоренени проблеми със самочувствието на Телеца, който сякаш не вярва, че заслужава вярност, уважение и дълбока, истинска любов. Телците трябва да са малко по-смели и непримирими с посредствеността и никога да не се отказват да търсят голямата любов, защото я заслужават!

Кои други зодии са скептични по отношения на голямaта любов, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.