Снимка: БГНЕС
fallback

Първи предполагаем случай на маймунска шарка е открит в Гърция при английски турист, съобщи АФП. Агенцията се позовава на информация на гръцкия орган за обществено здравеопазване.

Oще по темата

Английският гражданин и неговият партньор в пътуването са прехвърлени в болница в изолация, се казва в изявление на гръцкия орган, цитирано от БГНЕС.

Лабораторните анализи трябва да потвърдят този случай до понеделник.

Няколко западни страни, включително Франция, Германия, Великобритания, САЩ, Испания и Швеция, са идентифицирали вече случаи на маймунска шарка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

А дали скоро

преди 1 година

Можем да очакваме комбинирана ваксина КовиМаймун19? При закупуване на всички бустери дози ще има ли някаква процентна отстъпка? Ако си ги бия всичките наведнъж, това ще ме предпази ли от индийската змийска кашлица, която се очаква през 2023 година?

12

Анонимен

преди 1 година

Хайде, на "Мамунскатъ ваксина"! Топла, сочна, евтинаа.. -))))))

11

Реалност

преди 1 година

То освен в Африка, маймуни има и в Англия , Германия , Франция , че и при нас дойдоха, да се учат някои. Това в кръга на шегата. Не е шега обаче лакомията на фармацефтите и желанието им за повече власт . Както винаги - глътка въздух през лятото и наново стегнация след това. До кога ще ни правят на луди, до когато не бъдат физически избити много от тях ли ?

fallback