Снимка: БГНЕС
fallback

Районна прокуратура - Пловдив, се зае с инцидента, при който тази сутрин край Пловдив кола от кортежа на президента Румен Радев се удари в камион на фирма ПИМК, пишат от "24 часа"

Досъдебното производство е за причинена средна телесна повреда на пътник в автомобила на НСО, причинена по непредпазливост при нарушаване на  правилата за движение по Закона за движение по пътищата.  За това престъпление Наказателният кодекс предвижда до 3 г. затвор или пробация.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, разпитват се свидетели и др. за установяване на фактическата обстановка, съобщиха от прокуратурата. Разследването по случая продължава.

"Имам 1500 камиона, мога ли да знам какво става с всеки от тях, цял ден съм в София", заяви за "24 часа" собственикът на ПИМК Илиян Филипов. По-рано днес той обясни, че пътува от столицата съм Пловдив, за да се запознае на място как стоят нещата с инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

не се сещам как може да се стигне до средна телесна повреда в тия коли - нещо не е било като хората ..

15

Транспортер

преди 1 година

Ако ще е като за убийство на Милен Цветков, по-добре да не се занимават. В НСО, както навсякъде в бг, е пълно с некадърници, аматьори и връзката, за съжаление и в самата прокуратура, положението е същото.

14

Мхмм...

преди 1 година

Случвало ми се е да ме изпреварват или да се разминавам с правителствени кортежи. Да ви кажа - карат на ръба на лудостта, не знам какви специалисти са и какво им е позволено на пътя, но лично за мен, това е крайно ненормално и опасно както за тях, така и за останалите участници в движението.

fallback