fallback

Насилие срещу възпитател в детска градина в Разлог. Баба на едно от децата в забавачницата е нанесла побой на една от служителките, разказа самата тя. Наложила се е и намесата на полицията, съобщава Bulgaria ON AIR.

Лиляна Коцакова е възпитател в детска градина в Разлог. В петък е дежурна в забавачницата и традиционно след 16:00 започва да изпраща децата на родителите им, когато внезапно пред сградата се струпват над 10 души.

"Бяха три дечица, които трябваше едновременно да се предадат. Заради това, че съм се забавила 10 минути, бях словесно нападната от бабата на детето. След това тя нахлу през вратата и ми нанесе удари, словесни и вербални", разказа тя.

Агресивната жена е на 49 години от квартал "Нов път", който е с предимно ромско население. Възпитателката е категорична, че с нищо не е предизвикала агресията срещу себе си.

"Нямам обяснение защо по такъв начин жената се отнесе към мен", добави Лиляна.

Тежки физически травми няма, но разказва, че е преживяла огромен стрес. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

да ама не афторе

преди 1 година

Научи го тоз български език бе Красимире пък тогава пиши 1.

24

Същисан

преди 1 година

Чета в заглавието, че баба - жена демек - пребила възпитател (не възпитателКА!!! ) - МЪЖ (!!!) демек. Потрес пълен!!! Първо - откога в подобни институции се появиха мъже на подобна позиция?!? Второ - що за мъж ще е тоз, дето го е пребила баба?!? Почвам да чета и - о, майко мила!!! Нито възпитателят е мъж, нито - според описанието на бабешките агресивни действия ("словесни и вербални") е бил(а) пребит(а)... Без думи!!!

23

Анонимен

преди 1 година

От баби трябва да те е страх. Борци, Караттисти, ММА не признават. Мачкат всички.

fallback