Снимка: БГНЕС
fallback

Опит за убийство на Любомир Милчев – Денди разследват от полицията. Както е известно популярният светски хроникьор бе открит в изключително тежко състояние и в момента е в столичната болница "Света Анна".

Oще по темата
"Има сериозна опасност за живота му. Приет в четвъртък – с тежка черпно-мозъчна травма", каза Антон Луков, говорител на УМБАЛ "Св. Анна" пред Нова телевизия.

 
Денди е приведен в медикаментозна кома.
 
"За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата", казаха още от болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 2 години

Познавал е този, който го е пребил. Мотивът е личен. Престъплението е от страст, без да има задължително сексуален характер. Търсете в обкръжението на Денди.

40

IQ 3.14

преди 2 години

До Рора новинарите се надпреварват да угодят на началниците си. нормално е да се подменят понятията, щото иначе ще лъсне цялостно картинката за ситуевината, в която се намира "нация техническа"

39

мммм

преди 2 години

Хора като Денди правят живота цветен.Иска се смелост и талант да си различен.Това е факт, независимо от субективизма на харесването и нехаресването.

fallback