Снимка: lap.bg

Ситуацията в ЦСКА след слабия мач с Локо София остава взривоопасна. Собственикът Гриша Ганчев вече глоби всички за издънката, включително и треньорското ръководство начело със Стойчо Младенов.

Но идеята му е не да вземе парите, а да стимулира отбора и Стойчо да покажат различно лице в следващите мачове. Затова той е поставил ултиматум ЦСКА да спечели на всяка цена двубоя със Славия днес, съобщава „Новспорт“.

Ако това не стане, "червените" ще бъдат принудени да признаят, че за пореден път губят шансове за титла. Нещо, което им убягва от далечната вече 2008 година. И съдбата на треньора на ЦСКА отново ще е на кръстопът.

Още повече, че  след лесния мач с Ботев Враца на "Армията" следващия уикенд следват сблъсъци с непредвидимия Локо Пловдив за Купата и Вечното дерби с Левски.

Напрежението между Стойчо Младенов и Гриша Ганчев е още от декември, когато собственикът на ЦСКА не прие предложенията на треньора за селекция.

Говори се, че новите попълнения през зимната пауза са дошли без одобрението на Младенов, но няма убедителни доказателства за това. Какво ще се случи на "Армията"? Предстои да видим...

Всички интересно около ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase