Снимка: Кадър, БНТ

Опасни маневри в мол заснеха камери. Скандалният видеозапис "взриви" социалните мрежи – на кадрите се вижда как водач прави дрифт в подземен паркинг на голям търговски център в столицата.

Случаят е от сряда, малко след 21.00 часа. Резултатът е леко ПТП, за щастие без пострадали.

Кирил Йорданов споделя, че е бил в мола за покупки. "В един прекрасен момент се търси собственик на автомобил с определен номер, който да се яви пред него. Това било заради ПТП в района на паркинга.", уточни той.

Мъжът заснема всичко." Шофьорът беше в шок. Беше подаден сигнал към 112. Само един автомобил се движеше, имаше следи от гуми. Сигналът вече беше подаден от служителите на мола." , обясни пред БНТ Кирил Йорданов.

Той поясни, че също е опитал да подаде жалба, но охранителите на мола са му споделили, че при други подобни ситуации всичко приключва без да има потърпевши. Самият шофьор, извършвал опасните маневри, също е бил на мястото с група приятели. Все още не се знае дали са му повдигнати обвинения.

Причината на това място да се случват подобни инциденти е и, че в паркинга се влиза съвсем лесно за разлика от другите търговски центрове, уточнява още Кирил Йорданов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase