Снимка: МВР
fallback

Полицията във Велико Търново търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на Юмиш Салиева Мехмедова, на 26 години.

Тя е издирвана във връзка с извършено криминално предстъпление.  

Мехмедова е висока 162 см, със слабо телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете червена коса (боядисана). Била е облечена с тъмно яке с качулка, черен клин и жълти чехли, тип джапанки. Последно е забелязана на 27 януари, четвъртък, около 16:00 часа в района на автогарата в село Камен.

Издирваната има психични проблеми и е опасна за себе си и околните.

Гражданите, които имат информация за местонахождението й да сигнализират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

Внимателно ако си препрочетете коментарите,няма да е трудно да осьзнаете защо нацията ви е нежелана даже и от най близките ви по отношение на език,вяра,бит и култура народ-македонците!Прокьлнат и нежелан от бога народ сте и за това той ви е отписал от списьците и ви е осьдил на затриване и забвение! За да освободи терена пак за истинските му стопани-турците!

16

Румелиец

преди 2 години

От 10тина години не съм идвал в БГ та да питам - защо толкова много турци живеят в България? Разбирам да взимат паспорти и към Германия, ама тия дето живеят в България?!?! Някой може ли да отговори конструктивно?--------------Кирчооо, защото истенскитe Стопани на България и на Балкание са Турците !

15

Ани

преди 2 години

Не се подигравайте на жената. Никой Не е застрахован от това заболяване. Квалификации от сорта "луда" не са за предпочитане.Секири и други глупости, които има в предишните коментари могат да стигнат само пишещите ги.Бъдете хора!!!

fallback