fallback

Общ преглед

По обяд в неделя на пътя за село Стара Кресна бе извършен повторен оглед на мястото, къде бе открито обезглавено тяло в катастрофирала кола.

Окръжната прокуратура в Благоевград работи по няколко версии за смъртта на мъж в района на с. Стара Кресна. Води се разследване за убийство, съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата
В 16.20 ч. в събота ловци откриха труп на мъж в лек автомобил. Разследването на случая се води от Главна дирекция "Национална полиция". Местните жители са шокирани от факта, че тялото в лекия автомобил „Опел-Корса“ със софийска регистрация, е бил с отделена глава. Те не помнят такъв случай в този район, повтарят какво са чули за ужасната находка на съселяните им-ловци, съобщава БГНЕС.

Инцидентът е станал на 4 км след разклона на Е-79 в посока село Стара Кресна. Там вляво в посока селото има отбивка, превърната в нерегламентирано сметище. Лекият автомобил е минал покрай електрическия стълб по черен път. Паркиран е със задната част до стълба, след което с пълна газ е потеглил по ската надолу към дерето, перпендикулярно на чернен път без изход, който е успореден на асфалтовия, водещ след отбивката от ГП Е-79 към Ст. Кресна и Ощава.

Спрял се е в 2.5 метра висок дъб. При удара в дървото водачът най-вероятно е загубил съзнание, а страничната врата се отворила. Колата е работила на място до изчерпване на горивото. Тъй като автомобилът и тялото не се виждали от пътя, не се знае кога е станал инцидентът.

Автомобилът бе изваден от дерето към 3 ч. тази нощ, тогава бе извършен и първият оглед.

Мъжът е на 44 г., по неофициална информация е от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Бонго Бонго

преди 2 години

Ако се окаже, че жертвата е член на ГЕРБ, какво ли ще стане?Я вижте, кой е бил амнистиран от Радев и комунистката в близките дни или години от затвора. Защо не казвате?Ангел Марин беше освободил 78 садиста рецидивисти, дали практиката на комунистите е същата?Вижте медиите, покажете.

25

ясно

преди 2 години

"черната кутия" е запазила данните за движението на колата, но разговорите с диспечерите са повредени.

24

Анонимен

преди 2 години

На МВР такива не минават. Сам си е отрязал главата и после с *** газ си е карал колата. Всичко е ясно. Там в РПУ-то са им назначили 50 копия от "Конникът без глава" на Майн Рид. И единственият полицай, дето може да чете им е дал филма да гледат на другите, че някоя излишна гънка в огледалните им мозъчета да не се образува. То четене е вредно. Друго си е да пушиш цигарки пред парламента и да блокираш цяла София, жалки некадърници!

fallback