Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявления, направени на 13.12.2021 г. от депутат от политическа партия и от министъра на вътрешните работи, касаещи отправени заплахи спрямо тях, съобщиха от прокуратурата.

Наблюдаващ прокурор ще извърши лична проверка по случая. В хода на същата са изпратени писма до Народното събрание и до Министерство на вътрешните работи, в които във връзка с изявленията са отправени и конкретни въпроси. Поискано е да бъде уточнено - евентуално от кого са направени заканите, кога и къде се е случило това и по какъв начин са отправени конкретните заплахи.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер. В случай че такива са налице, ще бъде образувано досъдебно производство, добавиха от прокуратурата.

По време на дебатите за структурата и състава на новия Министерски съвет, депутатът от ПП Христо Петров – Ицо Хазарта обяви от парламентарната трибуна, че е бил заплашван, че ще загуби най-ценното си, ако подкрепя Кирил Петков и Асен Василев.

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 1 година

Ицето искаше много да се изкаже , и понеже нямаше какво друго да каже взе да разиграва филма бодигард. Ице , известен си като бивш наркоман и алкохолик, внимавай със субстанциите да не свършиш и ти като утнито във ваната. Това не е заплаха , няма нужда да ме цитираш в парламента моля, единствено за да те види мама на трибуната. И мен ме е страх Ице, страх ме е , така оцелявам, така се пазя. Не карам с 250, а когато съм с детето даже и 140 не вдигам, страх ме е Ице, но не говоря глупости

83

Анонимен

преди 1 година

Ице арестувай ме, и аз те предупреждавам(не те заплашвам) ще загубиш като подкрепяш лъжец и крадец, защото ти винаги пееше срещу корупцията, а сега ще се окажеш неволно нейн помагач. Запомни Ице, крадеца и лъжеца са такива винаги, от деца, от градината, лечение няма. А като се вземе и предвид, че зад тях стоят и ДС и хората приватизирали БГ недей чака ни промяна ни възход. Така че добре са ти го казали, ще загубиш най-ценното, всичко което си ти, марката Изо Хазарта отива в коша. Залагаш на куци

82

Анонимен

преди 1 година

Девствеността ли ще загуби ?