Снимка: Pixabay
fallback

Полицията в Лондон застреля въоръжен мъж до Кралския дворец Кенсингтъ, предадоха световните агенции, цитирани от БГНЕС. Сградата е резиденция на внука на кралица Елизабет Втора - Уилям, неговата съпруга Катрин и трите им деца.

Органите на реда получили сигнал за въоръжен мъж, който влязъл в банка и в няколко букмейкърски офиса в тази зона. После той се оттеглил с кола, но малко след това бил спрян от полицията. Последвали изстрели и мъжът бил прострелян.

На място дошла бърза помощ, но мъжът починал от раната си. Самоличността му все още не е установена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Нищо ново

преди 2 години

Това полицията да разстрелва на улицата , започна да става практика в много държави , но естественно това не се забелязва - ПО-ВАЖИНИ са ГЕЙ парадите ?! Какво стана с помпозните приказки на политиците за "ПРАВА " , " СВОБОДА" , или това са само кухи фрази - Стойте затворени , мълчете , плащайте , а ние тарикатите плащаме на полицаите с Вашите пари да се упражняват в стрелба на месо по Вас ?? Докато Английските полицаи не носеха оръжие - какво налага да се развихрят така ?!

18

Анонимен

преди 2 години

Чарли не правел нищо. Че рептил на рептила око вади ли?

17

Анонимен

преди 2 години

Принц Чарлс да направи нещо срещу този Рептил. Рептилът взе властта през сталиново време и още стои. Без помощ няма да падне тази диктатура. Какво чака? Чака да умре, а не прави нищо.

fallback