Снимка: БГНЕС
fallback

Откриха гол мъж, вързан за дърво под Бузлуджа. Той е бил открит в безпомощно състояние с няколко прободни рани.

Не е известно колко време е бил изложен на минусови температури.

Бил е вързан за дърво до пътя към връх Бузлуджа. По информация на Нова тв мъжът е криминално проявен с прякора Стефан "Бангото".

Откаран е в болницата в Казанлък. Направена му е животоспасяваща операция. Полицията и прокуратурата извършват следствени действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Сексолог

преди 2 години

Вързаният се оплакал , че преди да го вържат, имал плътска връзка с Корнелия Нинова , успял да я удовлетвори, но забравил партийната книжка в къщи и не могъл да удостовери , че е отговорен и правоверен комунист. Наказали го за назидание -вързали го и го порицали - " Ти си лош комунист!"

21

Анонимен

преди 2 години

До Тиква 26 "Тиква, по прякор ***, от Банкя." Още ли ти плащат от ДС в пРЕЗИЛдентството или си прос...так и продаж...ник по рождение - генетични комунои....дни деформации? След преврата на юмручко-НИЩОЖЕСТВОТОи той, и ти сте ***!

20

Анонимен

преди 2 години

До Коментатор 21"Сега е Стефан Еваното" - прав си, но НЕ съвсем - след поредния комунистически преврата от миналото лято начело с международното еВане и изолация на страната е мОнчУ НИЩОТО! Никой за нищо го няма, всеки понеделник тегли по половин милиард за наша сметка и за собственото си мега-величие в съсипването на живота ни. Да живее коМУНЬОизма и десо-селяндурското ме ЕГО за наша сметка! Стево няма нищо общо - само рашко-мОнчУ-аватарче, кво да го праиш.

fallback