Снимка: БГНЕС
fallback

Районна прокуратура Варна разследва заплахи срещу министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде  БГНЕС.

Разследването е започнало на 8 октомври тази година.

До момента от МВР не са коментирали информацията за заплахите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 2 години

Мутро-медиите СПЕШНО набират кадри от "интелигентни" трольовци" - опорките на чашко-бабикяно радьовските постулати съсипаха всички форуми и най-вече Фейсбук. Кандидатите трябва да преминат СлаФчУвия "тест за лоялност", да подпишат "запис на заповед" за 500к и да участват АКТИВНО в хибридната мутро-радьовска медийна война за преплакване на малкото останали мозъчета в мОндрьовска България.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Чашков и днес ли не обяви коя е банката на Борисов." Няма и да "обяви", както и "подслушванията", и гръмките кирчо-кокорчовски обявления за асфалтови "кражби" и "злоупотреби". Защо няма арестувани и съдебни процеси? От Софийска градска прокуратура искат доказателства, назначени са експертизи от НСС и неутрална чуждестранна експертиза още от юни месец. И кво праим ся, като няма доказателства? Едно е да гърмиш предизборно пред медиите, друго нещо са ДОКАЗАТЕЛСТВАТА...

39

Отвратително!

преди 2 години

Тези заплахи са от ГЕРБ, дано да вземат мерки срещу тези мутри и долни престъпници навреме! Те са готови на всичко, за да се върнат на власт! И по трупове са готови да ходят.А младежкото ГЕРБ Хитлерюгенд са впрегнати да обиждат, подиграват и сипят недоказани обвинения и клевети срещу настоящите ни президент и вътрешен министър!

fallback