Снимка: Pixabay
fallback

17-годишен младеж  от Индия е продал жена си, за да си купи нов телефон. Сигналът за случката подала съпругата на младоженеца.

Той я дал на 55-годишен мъж. Пред органите на реда купувачът заявил, че е платил 2400 долара за момичето. С тях младежът си купил нов телефон и си направил пищен обяд. Пред родителите си обяснил, че булката му го изоставила.

Двамата се оженили през юли тази година.

В крайна сметка булката е върната при 17-годишния си съпруг. От полицията обясниха, че се е наложило да използват сила спрямо купувача и негови близки, които го защитавали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

А 1

преди 2 години

На всички ,които не можете да вземете 2400 $ за жените си, ще ви кажа:. Кеф цена няма !!! Със здраве да си го ползва момчето

68

еБассси

преди 2 години

Това си е тяхна етническа особеност . Това не е първия , няма да бъде и последния случай. Продават се жени ... продават се деца ... продават се бебета ... редовно. Не само в Индия , но и в Афганистан ... Пакистан, Турция ... и в България , около ромските махали . С повод и без повод ... за пари или за жълти стотинки ... "Алъш-вериш да става" както е прието да се казава ... А сега познайте каква марка телефон си е взел щастливия бивш жених ?

67

мразим да мислим

преди 2 години

до:))))...Опаааа/здрав-прав-корав/...Замисленатааа...знаеш ли колко дъртиПАРАНТИИ кат теб познавам, които ги мандъхерцат 30 годишните им хубави мъжлета...Много ми е интересно ти с твоето пилешко мозъче как мислиш...или по точно как се ЗАМИСЛЯШ????Та значи си имШ апартаменче -подаръче от твоите родители?сИГУРНО СИ ЧУВАЛА ТОЗИ ЛАФ:"Хвани си кака да те отрака..."Та значи ми пробутваш свекървата?Дори "премия"предлагаш?Альоууу...да не си на ЖЕНСКИЯ ПАЗАР...?

fallback