Снимка: БГНЕС
fallback

ЦСКА победи с 2:1 Левски в голямото дерби на българския футбол, играно на националния стадион, пишат от Gol.bg

"Сините" поведоха с фамозен гол на Георги Миланов в 28-ата минута, но в самия край на полувремето Греъм Кери изравни. След почивката "червените" бяха по-добрият отбор на терена и заслужено стигнаха до успеха с гол на Жорди Кайседо в 65-ата минута.

Така Станимир Стоилов остава без победа в първенството, откакто се завърна в Левски. Стойчо Младенов пък записа осми пореден успех в мач №1 у нас и несъмнено вече е сред най-големите кошмари за "сините".

В класирането ЦСКА събра 16 точки и се изкачи на 3-то място, докато Левски остава с 8 т. и заема незавидната 11-та позиция. В следващия кръг на "Герена" гостува Лудогорец, докато за "армейците" предстои визита на Царско село.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

абвгд

преди 2 години

гледах малко, но ми направи впечатление агитката на сините, че само черепи и съмнителни типчета между 15-35 годишни, почти нямаше нормално изглеждащ човек..само озверели същества, а да не си помисляме между ушите им какъв апокалипсис е

71

Чоко

преди 2 години

Както каза Стойчо "рутинна победа срещу много по-слаб противник" Само високомерието и подценяването не доведоха до още два-три гола във вратата на съперника от Подуяне. Но и така е добре. Болката от загуба с един гол е много по-голяма. Искам да попитам НАП кога ще си събере вземанията от тумора от Подуяне. Спецов, какво става, това са пари на данъкоплатците. До кога с тези аванти ?

70

..

преди 2 години

миналата седмица ви написах да не мучите щото дедовия идва

fallback