Снимка: Lap.bg
fallback

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров се колебае за вратарския пост за днешната световна квалификация срещу Италия. Опциите са Николай Михайлов и Даниел Наумов, твърди "Тема:Спорт".

С оглед по-големия опит почти сигурно под рамката ще застане стражът на "сините". В последните три двубоя – контролите със Словакия (1:1), Русия (0:1) и франция (0:3), Петров даде шанс на четиримата под рамката тогава.

Срещу Словакия Наумов и Михайлов разделиха по едно полувреме. Същото се повтори с Иван Караджов и Георги Георгиев за срещата в Москва, а после в Париж Наумов остана под рамката през целия мач.

4 от петте попадения в тези 3 двубоя бяха на сметката на Даниел. Сега обаче Ясен Петров е притеснен за формата на стража на ЦСКА 1948. Тимът му е последен в класирането, а Наумов е допуснал 13 от 17-те гола от началото на сезона.

Според запознати селекционерът ще избере тактиката от двубоя с Русия, когато започнахме с трима в отбрана – братята Петко и Андреа Христови, и Валентин Антов.

Всичко преди мачa довечера четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 2 години

перукан-баба се е погрижил...

44

Рошко

преди 2 години

Имаш ли достойнство ...имаш ли огледало....какъв пример даваш толупа....на пиандурника.

43

Анонимен

преди 2 години

Е, сега вече резилът е гарантиран!!! 5:0 или повече? А може и да са благородни и да не ни бия много, само 3:0, примерно.

fallback