Снимка: БГНЕС

Полицията в Бургас откри тялото на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова.

Жестоката вест първо обяви дъщеря й Християна в социалните мрежи. "Ти беше всичко, мамо! Аз ще те запомня такава. Убийците ще ги вкарам в затвора!!! Тялото на мама е намерено...", написа тя.

Свидетел е посочил мястото, където е било скрито разчленено тялото на изчезналата жена. Ще бъде назначена ДНК експертиза, но разследването до момента показва, че става въпрос именно за брокерката.

Преди 2 седмици полицията задържа бизнесмена Станимир Рагевски за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед, извършено по идентичен начин.

Още тогава дъщерята на Теодора заяви, че подозира, че строителният предприемач, с когото майка ѝ се е познавала добре, стои и зад нейното убийство.

Бахлова напуска дома си в Бургас, където живее с възрастната си майка, и хваща такси. Облечена е спортно, с раница. Ден по-късно майката на Теодора се обажда на внучка си Християна, а бургазлийката е обявена за общодържавно издирване.

Разследването сочи, че Теодора Бахлова не е използвала банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е преминавала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух, а телефонът й е изключен.

 

Коментари Напиши коментар

31

Теди

преди 1 година

Ужас

30

Анонимен

преди 1 година

декстър се е завърнал

29

Анонимен

преди 1 година

Вземете незаконното богатство на дъщерята. Като искат справедливост и законност, да получат справедливост всички от тази строителна и брокерска мафия.