fallback

 

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова продължава да обира плодовете от спечелената титла в каратето.

Ивет и нейният личен треньор Ангел Ленков получиха лек автомобил от основния спонсор на Българската национална федерация по карате. От централата изрично уточниха, че наградата не е заради спечелената титла.

Ивет преодоляла вече емоциите и еуфорията отново се върна на състезанието в Токио.

"За мене това беше много лесно състезание. Бях готова да изиграя още пет срещи“, каза Горанова и отправи специален призив към децата.

"Искам да призова децата, защото те са най – важните в момента. Те имат пример и искам да останат така вдъхновени, както ги видях в последните дни и да ги призова да обърнат внимание на спортното училище в Плевен и паралелките по карате“.

И разкри каква е следващата цел пред нея

"Аз вече съм си поставила нова цели и това е световното първенство, което е съвсем скоро след два месеца. Световния връх не съм го покорила и започвам да работя съвсем скоро за това.“

А най-лаконичното определение за успеха на Ивет Горанова даде президентът на Федерацията по карате – Алексей Петров.

"Ние оценяваме нейния успех първо като феноменален , второ уникален и трето парадоксален“, заяви Петров.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

мунтринджосите почнаха да я ухажват

37

ПроСоТо

преди 2 години

Само при мен ли от видеото излизат САМО рекламите?..Не можах да видя въпросния автомобил...Не че ме интересува чак толкова де,но нещо ме лъхна на "Намеса на юмруците"...

36

запознат

преди 2 години

При социализма е нямало чак такава нужда от "изплуване"! Нямало е и такива разлики в паричните възнаграждения за един и друг отрасъл на икономиката. Шефовете на предприятия са получавали 2-макс. 3 пъти по големи парични възнаграждения от обикновените работници.

fallback