Снимка: БГНЕС
fallback

Зловещо убийства като в филм на ужасите в Бургас. Късно снощи криминалисти са открили тялото на изчезналия на 4 август 28-годишен Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. Трупът е бил разчленен, поставен в четири чувала и изхвърлен в тресавище в езерото "Вая" до квартал Долно Езерово, предаде БГНЕС.

Oще по темата
За отвличането на Юмер е задържан бизнесмена Станимир Рагевски, но за фактическия извършител на жестоко убийство се разследва негов готвач, който е работил в заведение на бизнесмена.

Разследващите търсят връзка между убийството на Юмер и изчезналата преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова.

Дъщеря й продължава да твърди, че тя е имали бизнес отношения с арестувания безнисмен и очаква да бъде открит и трупа на изчезналата и майка..

"Надявам се просто убиецът на майка ми да влезе в затвора. От полицията нищо не казват. Трябваше ли това момче да го намерят разчленено , за да се случи нещо с майка ми. Ще съдя полицията, затова че не са си свършили работата и ще искам доживотна присъда за убийците на майка ми. Ще търся и кръвнина", заяви за БГНЕС Християна Радоева - дъщеря на изчезналата брокерка Теодора Бахлова.

Прокурор Георги Чинев и старши комисар Калоян Калоянов ще дадат подробности по случая с убийството на Юмер Мехмед. Брифингът ще се проведе в залата на Апелативна прокуратура Бургас от 14.00 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 години

Всички *** са потенциални престъпници.След 1944 година избиха хиляди българи.След подмяната,започнаха едни дружи да се убиват за надмощие и пари,за много пари.Не простиха и на другарят си Луканов,който им раздаде пари,но те не искаха да бъдат контролирани и бум!

24

до abe

преди 2 години

като се има предвид че кръчмите по морето са разпространител и перални за пари от дрога, кое не разбираш.

23

abe

преди 2 години

Абе нещо ни финтират. Малко куца основанието за убийството в тая теза. В Бургас убийствата стават или за колосални суми или за наркотици. Явно, е че тук няма как да става дума за много пари.

fallback