Снимка: БГНЕС
fallback

Незвестен стрелец е открил стрелба тази сутрин в Горна Оряховица. Мишена е бил Цончо Ненов, защитен свидетел по делото "Килърите".

Атаката е станала, докато Ненов бил в колата си, но е успял да избяга, съобщава Нова тв.

Стрелецът бил маскиран и въоръжен с пистолет.

Полицията е отцепила мястото, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Див Петел

преди 2 години

Завръщаме се с уверена крачка към позабравеното криминално минало с убийства, отвличания и изнасилвания всеки ден, в държавата на Радефф-слугата на руското разузнаване, в държавата на болния чалгар с нарцистични отклонения, в държавата на мутрите на Мая, в държавата на *** пръхтяща злобно вътре в партията на комунистите, в държавата на отровното трио, в държавата на Черепа с билетчетата и откраднатото антично минало, в държавата както правилно казва дългия "Няма такава държава"

55

Анонимен

преди 2 години

"Мутри вън" означава да пуснем мутрите на свобода, защото са репресирани от спецсъда и спецпрокуратурата........................"Ние идваме" означава, че вече пуснатите на свобода навън мутри идват и влизат редом до адвокатите си в парламента и във властта.

54

Анонимен

преди 2 години

Да очакваме адвокатите на Дявола, като Хаджигенов, Татяна Дончева, Мария Капон да поискат една амнистия за Пешо Сумиста и репресираните от спецсъда и спецпрокуратурата опегета?

fallback