Снимка: МВР
fallback

Гражданин на Великобритания е задържан за опит за убийство. В районното полицейско управление в Трявна е започнало досъдебно производство, а за случая е уведомена габровската Окръжна прокуратура, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден чрез телефон 112 на 25 юни в 10,15 часа. Според обаждането в къща в тревненското село Дървари 55-годишен мъж бил завързал въже около шията на 50-годишната си бивша приятелка, която била негова съгражданка, после я качил против волята й в джип Гранд Чероки и се отправил в неизвестна посока.

Полицейски екипи се отзовали веднага на сигнала и около 30 минути по-късно в гориста местност намерили паркиран джип. На 200 метра навътре в гората полицаите забелязали, че мъжът нанася удари с дърво по главата на жената. Извършителят бил задържан незабавно. Пострадалата е откарана в болницата с хематоми в областта на шията, охлузвания и синини, без опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Котка

преди 2 години

За гъбъто България е нещо като новия Ботани Бей. Сичкия *** го ринат насам с фараша.

14

Анонимен

преди 2 години

Това е вторият случай на островен пришълец, който трепе жена като ***;)))Та да се замислят нашенки, които се радваха на енгилизетата, когато заселваха селата ни........И той завалията се е помъчил да заприлича на "истински българин"!:)))))))))))))))))))))))

13

Сър Джон

преди 2 години

Тая нещо е пикала накриво, ингилизина по право е джентълмен, такова им е възпитанието да не удрят жената дори с цвете, а пък те с дърво- не може да бъде!

fallback