Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Агенти на ДАНС са влезли в три ключови структури за борбата с престъпността - Главна дирекция "Организирана престъпност", Главна дирекция "Национална полиция" и специализираната прокуратура, съобщи БНТ.

Информацията до момента не е потвърдена.

Агентите на ДАНС взимат от тези три институции секретни документи, касаещи досъдебни производства и
разследвания.

Каква е целта на операцията на този етап не се знае и официална информация от институциите не се дава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

4epa

преди 2 години

ВЗЕЛИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СРЕЩУ ВАСИЛ БОЖКОВ- ТРЯБВА ДА СВЪРШАТ НЕЩО ЗА ДА СЕ ОТ4ЕТАТ ЗА МИЛИОНИТЕ КОЙТО ИМ ПРЕВЕДЕ БОЖКОВ !!!!!!!!!!!

135

ГРАЖДАНИН

преди 2 години

Хора, събудете се най накрая. Преврата в държавата върви с пълна сила и всички си мълчим и си негодуваме по форумите. Време да излезем и да защитим Демокрацията и Роди ната. Тази промяна ли искахме. Инсталирахме най мракобесните комунисти от ДС от преди промените, да управляват страната ни. Дългата ръка на Кремъл, стяга обръча и ще настъпи диктатура като при Лукашенко. За да не го допуснеме трябва да действаме сега, като излезе ме и покажеме че не сме съгласни.

134

Анонимен

преди 2 години

E това е уникум диверсия срещу правосъдната система.Да взимат секретни документи от досъдебни производства за покриване на обвиняеми,нямат равни по наглост.Демокрацията отива на кино дами и господа!Позорни чекистки мероприятия!

fallback