Снимка: БГНЕС
fallback

Откритото момиченце в самоковското село Ковачевци е било изнасилено и убито. Извършителят е задържан - 16-годишно момче. Близките споделят, че арестуваният е живеел сам, съобщава БНТ.

Бащата на убитото момиче каза пред камерата на "По света и у нас", че иска справедливост и доживотен затвор за убиеца.

Oще по темата

От разказите стана ясно, че детето се е върнало от училище, оставило раницата и излязло навън да си играе, а по-късно изчезнало. Полицаите го открили снощи към 22 часа в къщата на извършителя.

Тяло на малко дете беше открито снощи в къща в Ковачевци. Детето е изчезнало и е търсено с полиция. При претърсване на къщата полицаите открили тялото на момиченцето увито в одеяло.

Час преди полунощ е извикан екип на Спешна помощ, който установил смъртта на детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Неочаквано тъп

преди 2 години

Туй ще рече че два *** по малко. Единия *** който цял живот ще прави проблеми на обществото, сега дано лежи 20г.и после още толкова щото пак ще направи убийство, и на момиче щото ще роди на 15,а на 33 ще има ощв 6 чавета. Требва да има разреждане на тая твар

102

ТАКА Е...

преди 2 години

Откритото момиченце в самоковското село Ковачевци е било изнасилено и убито..... а извършителя ще бъде пуснат след около 10г. прекарани в затвора в спокойствие и блаженно мързелуване, хранен по 3 пъти на ден , и С денонощни медицински грижи ЗА СМЕТКА НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ДНЕС ОТ ПОСТЪПКАТА МУ .НЯМА да бъде приет закон за кастрация . Никога . Край.

101

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

Няма оправдание и милост за този изверг- затвор до навършване на пълнолетие и съд със справедлива присъда ! Остане ли на свобода,ще прави проблеми

fallback