Снимка: БГНЕС
fallback

Двама ирански граждани, обвинени в трафик на близо 688 кг хероин от Турция през ГКПП "Капитан Андреево", са оправдани от Състав на Хасковския окръжен съд

Случаите на рекордните две пратки с наркотик са от 27 и 28 септември 2018 година. Тогава в двата последователни дни митничарите на пункта откриха съответно 332,810 кг хероин в управлявания от В. Х. на 34 г.  камион и 355,02 кг също хероин в камион с водач сънародника му М. П. на 48 г.

Двата тира пътували със строителни плоскости за фирма в Австрия. Дрогата на обща стойност 61,905 млн. лева била укрита между плоскостите.

Съдът е приел, че по делото не са предоставени доказателства, които да установят по безспорен и категоричен начин знанието на подсъдимите за това, че в управляваните от тях товарни композиции е било натоварено наркотичното вещество.

Решението може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд - Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

4epa

преди 2 години

ДОБРИ АРГОМЕНТИ СА ИЗВАДИЛИ ИРАНЦИТЕ- СЪДИЙТЕ МОЖЕ ДА НЕ РАБОТЯТ ПОВЕ4Е ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ !!!!!!!!!!!!! ВСЕКИ ВОДА4 ОТГОВАРЯ ЗА ПРЕВОЗВАНАТА ОТ НЕГО СТОКА !!!!!!

12

Ловец

преди 2 години

Хасковският съд е най-хуманния съд в света! Браво!За пари не говорим, нали?

11

Анонимен

преди 2 години

АМА ТОВА Е ХАСКОВО НА ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ И КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДЖОБНИ ПАРИ НА ПЪТА ДА ГИ ВИДА НЕМА ДА СЕ НАВЕДА ДА ГИ ЗЕМА НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ДУБАЙ ЗА ГАЛЕВИ ЗА ВАСИЛЕВ СТИГА КОКОШКАРСКИ ИСТОРИИ. 64 МИЛИОНА ХА.

fallback