Снимка: БГНЕС
fallback

Удължава се срокът, до който договорните партньори на НЗОК ще получават средства за работа при неблагоприятни условия по повод обявената епидемична обстановка до 31 май 2021 година.

Работещите на "първа линия" в пандемията получават по 1000 лева допълнително на месец.

Общопрактикуващите лекари, които отказват да поставят препоръчителни ваксини срещу Covid-19 при изявено желание от здравноосигурените, включени в пациентската им листа, няма да имат право да получават тези средства, съобщиха от НЗОК.

Проектът на Методиката е съгласуван с Българския лекарски съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ЛИЧЕН ЛЕКАР

преди 2 години

Аз не слагам ваксини, но всеки ден в кабинета ми влизат болни, които след PSR-а се оказват положителни, и аз вече имам контакт с вируса.

19

Анонимен

преди 2 години

Пациент припада след първа доза ваксина. Идва при лекаря за втора. Той какво да го прави? Такава случаи има доста.

18

ГОРЯНИН

преди 2 години

Пълна лъжа майка ми е на първа линия,всеки ден приема и мери кръвно и температура на 50-70 деца с Детска Церебрална парализа и е със престилка,маска,шапка и шлем и е в контакт с потенциални болни.Ако и минат 50деца плюс един родител а някой са и с двама,това означава среща в кабинета със над 100човека,досега един лев не е взела,но главният лекар на болницата и лекарите на отделението са взели при все,че те не се виждат с децата,за тях се грижат сестри,рехабилитатори и санитарки но те не взимат!Л

fallback