Снимка: Pixabay
fallback
Младата вдовица на застаряващ японски магнат за недвижими имоти е била арестувана в сряда, тъй като е заподозряна за убийството на описващия се сам като "Дон Жуан" едва месеци след брака им. За това съобщиха местни медии, позовавайки се на полицейски източници, предаде БГНЕС.
 
Косуке Нозаки в автобиографията си обяснява, че харчи милиони долари за млади, красиви жени. Нозаки почина през 2018 г. на 77-годишна възраст от отравяне.
 
25-годишната му вдовица Саки Судо е заподозряна в убийството на Нозаки, защото го е накарала да приема голямо количество стимулант през устата, тъй като по тялото му не са открити следи от игла, се казва още в докладите.
 
Местната полиция отказа да потвърди ареста, когато се свърже с AFP.
 
В една от книгите си Нозаки, който е президент на компания за продажба на алкохол и бизнес с недвижими имоти в Западна Япония, пише, че е похарчил три милиарда йени (27,5 милиона долара) и така успешно е омаял 4000 красиви жени.
 
"Причината да печеля пари е да излизам с привлекателни жени", пише той, според обществената телевизия NHK.
 
Заглавието на най-продаваната му автобиография е "Дон Жуан от Кишу"и се отнася до региона, в който е живял. Нозаки е оставил завещание, заявявайки, че иска да дари 1,3 милиарда йени на град, в който е живял.
 
Но половината от състоянието му отива при вдовицата му съгласно гражданското законодателство и градът в префектура Вакаяма е водил преговори със Судо за разделяне на парите, съобщава в. "Санкей Шимбун".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Слави

преди 2 години

100 про има заспало мече в скута ако че е на 25

10

Козела

преди 2 години

Космата ли и е кaтерицата?

9

От бореца

преди 2 години

Еее, кого да задържат мене ли?!

fallback