Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 29 март – 4 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да редувате полезното с приятното, да разпределите времето си между работата, грижата за близките и личните предпочитания. В никакъв случай не отлагайте важните неща за „по-късно“. Ще си направите лоша услуга. Силите ще ви стигнат за всичко, ако сте последователни и не се съмнявате във възможностите си. Финансовите наличности ще са пряко свързани с трудолюбието и старанието ви.

Телец

Събитията ще са динамични и съществената ви задача ще е да се ориентирате бързо в обстановката, да отделите главното от второстепенното. Със сигурност ще сте доста ангажирани, но това не означава, че заради работата трябва да жертвате чувствата или интересите си. За никого не е тайна, че всичко прекалено е вредно. От вас зависи да не повтаряте старите грешки и да усвоите нови знания. В последния ден на стария месец и първия ден на новия не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови и имуществени въпроси.

Близнаци

В последните дни на текущия месец е желателно да създадете ред около себе си. Отървете се от старите и ненужни вещи. Подредете дома си и работното място. Внесете нещо ново, макар и дребно, в обстановката, за да посрещнете новия месец с ведро настроение. Успоредно с това се освободете от мрачните мисли и мъчителните спомени, които ви зареждат със съмнения, понижават тонуса и проникновението ви. Не отказвайте помощ, когато ви помолят. Ще сте по-ефективни в екипните, отколкото в индивидуалните дейности. Не се очакват сериозни финансови сътресения. Скъпи вещи купувайте, само ако предварително сте заделили средства за тях.

Вижте какво да очакват останалите зодии през тази седмица в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase